کنجد دزفول که قد را افزایش میدهد

دانه های پوسته دار تامین کننده پروتئین بهتری هستند زیرا دانه های بدون پوسته حاوی ترکیباتی هستند که هضم و جذب پروتئین را مهار می کنند.

با این وجود، دانه های کنجد حاوی لیزین نیستند. لیزین یک اسید آمینه ضروری است که در منابع پروتئین حیوانی یافت می شود.

منابع گیاهی دیگری از پروتئین وجود دارد که لیزین را تامین می کند، مانند لوبیا و نخود. اگر دانه های کنجد فاقد گلوتن هستند، بخوانید.

دانه های کنجد از رشد استخوان های سالم و قوی حمایت می کنند.

دانه‌های کنجد پوسته‌دار و بدون پوست حاوی مواد مغذی هستند که از سلامت استخوان‌ها حمایت می‌کنند.

این امر به ویژه در مورد دانه های بدون پوست صدق می کند، زیرا پوسته آن حاوی کلسیم است که یک ماده معدنی ضروری برای سلامت استخوان است.

دانه های پوسته دار همچنین حاوی منیزیم، منگنز و روی بیشتری نسبت به دانه های پوسته دار هستند.

مانند پروتئین ها، دانه های کنجد دزفول به طور طبیعی حاوی اگزالات و فیتات هستند، ترکیباتی که جذب این مواد معدنی را مهار می کنند.

برای کاهش اثرات این ترکیبات، کنجد را می توان بو داده، خیسانده یا جوانه زد، هم پوست کنده و هم بدون پوست.

دانه های کنجد منبع خوبی از فیبر هستند.

فیبر برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. دانه‌های کنجد ممکن است در کاهش احتمال ابتلا به برخی بیماری‌های مزمن مانند چاقی، بیماری‌های قلبی و برخی سرطان‌ها نقش داشته باشند.

3 قاشق غذاخوری دانه کنجد (30 گرم) حاوی 3.5 گرم فیبر است. این 12 درصد از فیبر مصرفی روزانه توصیه شده است.

بنابراین، دانه های کنجد راه خوبی برای افزایش مصرف فیبر برای حمایت قابل توجهی از عملکرد روده و سلامت هستند.

آنتی اکسیدان ها به بدن کمک می کنند تا با آسیب هایی که در اثر اکسیداسیون در بدن ایجاد می شود، مبارزه کند. اثر اکسیداتیو به عنوان استرس اکسیداتیو شناخته می شود.

استرس اکسیداتیو همچنین احتمال بیماری مزمن کبدی را افزایش می دهد. مطالعات نشان می دهد که دانه های کنجد حاوی آنتی اکسیدان هستند.